Външни ролетни AL щори

Image

Защитете дома си от слънчевите лъчи...

Външните ролетни щори са функционални и надеждни системи за защита от слънце. Те осигуряват топлоизолация и шумоизолация, затова са много повече от средство за засенчване. Тези щори се монтират от външната страна на прозореца, като по този начин осигуряват качествена изолация от външната температура. Външните щори придават на Вашата сграда един завършващ вид. 

 

Осигурете си сигурност с Вашия "умен дом"...

Външно ролетните щори са устойчиви на екстремни външни температури, влага и вятър. Допринасят за спестяване на разход за електроенергия – през зимата за отопление на помещението, а през лятото – за охлаждане.  Моторизирайте Вашите външни щори с автоматика на Somfy с IO или RTS мотор и си осигурете пълен комфорт и спокойствие. Чрез технологията на Somfy IO Home Control създайте сценарий за движение и симулирайте присъствие - това ще повиши сигурността на Вашия дом!

 

Външни ролетни

AL щори

Външните ролетни алуминиеви щори са най-предпочитани от гледна точка на топло и шумоизолация, надеждност на механизмите, и охранителни функции. Алуминиевите ламели са във варинт с ширина 39 мм за по – малки размери и с ширина 52 мм, по-устойчиви и подходящи за изработване на щори с по-големи размери. Ламелата им се състои от два слоя алуминий, запълнен с полиуретанова пяна. Изключително надеждните механизми на задвижване, специални лагери, метална ос, четиристранно затворена алуминиева кутия, позволяват, както използването на всички познати начини на управление като табакера, манивела, двигател, така и прилагането на съвременни електронни устройства – месечни програмируеми управления, централизиращи системи, сензори за слънце, вятър и дъжд. Всички ролетни алуминиеви щори, се отличават със следните качества: сигурност, термоизолация, шумоизалция, регулируемост на светлината до 100%, естетичност и елегантност.

Предлагат се в бял и кафяв цвят
Image
Алуминиеви ролетни щори

Алуминиевите щори могат да бъдат оцветени в различни цветове или в избран от вас цвят по RAL

Image
Богата цветова гама