ETEM – E50

Е50 е една от най-новите системи за плъзгаане в портфолиото на ЕТЕМ. Системата е една от най-развитите и най-добре оптимизирани решения, които съчетават както стандартно плъзгане, така и възможността за плъзгане с повдигане.

E50 се приема от партньорите на ETEM за най-доброто решение в класа си.

С уникална способност за елегантно решение, E50 е с товароносимост на крилото до 400 kg, което позволява дългосрочна безпроблемна експлоатация.

Благодарение на внимателно разработеното си решение за балконски тип отваряне, E50 осигурява максимална естествена светлина в помещението. Максималната дебелина на стъклопакета от 34 mm в съчетание с високата товароносимост позволява прилагането на специално ламинирано, темперирано и дебело стъкло, което подобрява сигурността, шумоизолацията и устойчивостта на атмосферни влияния.

Е50 е идеално решение както за жилищни, така и за търговски проекти, вили, ресторанти, постройки към басейни и много други.

 

 
Image
ЕТЕМ Е45
  • Единично плъзгане, двойно плъзгане, тройно плъзгане, четворно плъзгане
  • Решение, което включва противонасекомна мрежа, плъзгащи щори, специално плъзгане от „хотелски“ тип, както и фиксирана типология.

Техническа спецификации

 
Въздухопроницаемост:Клас 4
Водонепропускливост:Клас 9A
Устойчивост на вятър:Клас B2
Шумоизолация:Rw = 41 dB
Топлопреминаване:Uf = 2,04 W/m2.K

НАЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ

Цветове на етем

Цветове по RAL

Дървесен цвят

Елуксация